Tips Om å Velge Vakre Smykker For å Forbedre Din Personlige Stil

De fleste elsker å ha på seg og egne fancy smykker, men ikke alle vet hvordan de skal vedlikeholde smykkene riktig. Hvis du ikke vil måtte bytte ut smykkene dine, er det viktig at du lærer å ta vare på det. Denne artikkelen samler noen råd for å gi deg et utgangspunkt for å opprettholde smykkene dine.

Lag wire smykker. Det er så mange ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg med å komme i gang. Du kan kjøpe forsyninger nesten hvor som helst, sjarm, perler, dingler, spesielle klemmer pluss mye mer. Det tar ganske mye trening, men det kan være en morsom hobby eller til og med en karriere hvis du perfeksjonerer den.

Hvis du ønsker å kjøpe mote smykker, sørg for å investere noen få dollar. Mens mote smykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasse under solen, kjøpe noe i mid-prisklasse. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunn metall legeringer eller dårligere kvalitet utførelse.

Smykker er en av de beste gavene å gi til noen du bryr deg om. Når du kjøper smykker som en gave, bør du vurdere personens interesser og livsstil. For eksempel, hvis de liker sport og utendørs de kan foretrekke mer grunnleggende stykker. Tenk på hva de liker å gjøre, dette bør gi et godt utgangspunkt når du er klar til å kjøpe smykker.

For å gjøre et antrekk ser mer balansert, mikse og matche ulike typer smykker. Hvis du bærer en uttalelse kjede, kan du pare den med noen grunnleggende ringer eller armbånd. Hvis du liker å bruke overdimensjonert ringer, kompliment dem med en enkel kjede kjede. Dette vil bidra til å fremheve dine mer dramatiske stykker og vil holde utseendet fra følelsen som for mye.

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragder. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil forringe smaragder til det punktet at de er ugjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å ta godt vare når du rengjør og lagrer disse edelstenene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de raskt miste sin verdi.

Når det gjelder å vise frem din personlighet gjennom smykker, mesteparten av tiden kan du gjøre en større uttalelse med mindre. Velg dristige, dramatiske stykker, men begrens deg til å bruke en eller to om gangen. Et sofistikert par lysekrone øredobber kan sette av et antrekk på egen hånd, og noen ganger en prangende cocktail ring er den eneste glitter du trenger for å trekke oppmerksomhet.

Vær svært oppmerksom når du går i en butikk for å kjøpe nye smykker. De som driver butikken har hatt mange års opplæring for å veilede deg rett til å kjøpe en diamant som har blitt støvete i deres tilfelle. Hvis du føler deg minst presset, bør du forlate og prøve en annen butikk, eller komme tilbake senere.

Gratulerer med å ha fullført artikkelen! Nå har du et utgangspunkt for hvordan du kan holde smykkene dine flotte i årene som kommer. Forhåpentligvis har du lært noe nytt underveis. Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvordan du skal vedlikeholde smykkene dine riktig, er det mange flere råd der ute du kan finne.

Smykker Informasjon